Un petit viatge a través de la cultura gastronòmica de les nostres terres.                                          Ets al·lèrgics, celíac o intolerant? Pregunta’ns i et direm que pots menjar!

Per començar

 

Tatin de ceba de Figueres, stracciatella de burrata i pebre rosa 7 €
Bunyols de bacallà amb maionesa de pil pil 6,5€
Peix marinat mediterrani 14€
Tomino amb speck i bolets 13,5€
Mandonguilles amb sípia 15,5€
Pop en tempura amb puré de patata i ali i oli d’all i pebre vermell 16€
Croqueta de polenta Taragna, formatge de vaca del Ripollés, melmelada de pebrots vermells i ricotta fumada 2€/unitat
 

Plats

 

Pappardelle dels records, al ragú de conill   (Km0)          15€
Spaghetti calsico amb tomàquet i alfàbrega 12€
Tortelli farcits 14€
Spaghetti amb nero de sípia 16€
Tagliatelle amb bolets 16,5€
Spaetzle d’espinacs, formatge cremós, speck, panses i pinyons 14,5€

Un toc de dolçor

 

  Tiramisú al pistatxo   7€
Pannacotta de mató amb mel 6,0€
Semifred d’avellana amb toffee de caramel  7,5€
Pa, xocolata, oli i sal.  6€
Helados y sorbetes   5,5€

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR