En el Due Spaghi unim la tradició gastronòmica italiana i la catalana, amb una oferta que reflecteix la cultura dels dos països. A la nostra cuina tant el menjar com el vi, son els verdaders protagonistes. Donant prioritat al producte i al productor, proximitat i temporada no són nomes paraules, son fets.

Ens agrada pensar que darrera de cada plat hi ha una història que explicar i que cuinant i donant de menjar difonem cultura i aprenentatge. I volem que la gent es senti com a casa.

Els nostres proveïdors son part de la “família”. Ens agrada conèixer-los, saber a qui comprem, com treballen i saber que ens uneix la passió de fer les coses ben fetes i en respecte pel medi ambient i el valor humà. El nostre repte es explicar tot això en un plat. I per suposat en una copa.

Nicoletta Acerbi
Nicoletta

Nicoletta Acerbi arriba al món de l’hostaleria a traves de la fotografia i del periodisme gastronòmic.
Juntament amb el Toni compleix el somni d’obrir un local a on fer les coses com l’hi agraden. Ben fetes, amb amor, amb passió i coneixement. L’hi agrada pensar en una gastronomia sostenible buscant donar sentit al menjar, un plaer a traves del qual passen també la política i la cultura.

Toni Pol
Toni

L’ofici del Toni Pol Tres sempre ha estat l’hostaleria. La seva passió fer que els clients se sentin com a casa.
Tenir el seu propi local era el seu somni que per fi s’ha realitzat amb el Due Spaghi.
Toni, explicant l’historia de cada plat es la verdadera ànima del restaurant, un anfitrió un “oste” com aquells dels vells temps.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR